iD Software Specialists.

Wij zijn specialisten in het ontwikkelen van technische en vooral complexe software. Geen uitdaging is ons daarbij te groot, wij vertrouwen op onze kennis en kunde om uw softwareprobleem op te lossen. Dit doen wij als team en zonder poespas, maar wel met veel toewijding en overtuiging. Met en voor u, want samen komen we tot de mooiste en meest optimale oplossingen. Het ontwikkelen van complexe software is een specialisme en dat specialisme beheersen wij als geen ander.

Geen uitdaging is te groot. Hoe complexer de vraag des te groter is onze drive. Sterker nog, dan zijn we echt op ons best. Het geeft ons veel voldoening en plezier om van complexe vraagstukken tot heldere en effectieve oplossingen te komen. Je eerst begeven in het onbekende, nieuwe verbanden leggen en andere inzichten krijgen stelt ons in staat oplossingen te bieden die echt het verschil maken.

Dimitri Willemse.

Eigenaar van iD Software Specialists is Dimitri Willemse. Dimitri heeft na zijn studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit van Delft onder andere een aantal jaren bij verschillende onderdelen van TNO gewerkt. Bij deze werkzaamheden lag de focus altijd op ontwerp en implementatie van user interfaces voor complexe simulatie-software zoals eindige-elementenmethodeberekeningen en botsproef-simulaties.

In 2006 heeft Dimitri iD Software Consultancy opgericht. In de jaren erna is het bedrijf gestaag gegroeid en is zich steeds meer gaan specialiseren in het uitvoeren van complexe software-projecten. De mensen die er werken zijn allemaal zeer kundige en ervaren software ontwerpers en ontwikkelaars. Vandaar ook de nieuwe naam in 2019: iD Software Specialists.

Dimitri Willemse

ONZE DIENSTEN.

iD Software Specialists biedt opdrachtgevers wetenschappelijke IT-oplossingen tegen een scherp tarief. Ons team staat voor efficiënte automatisering van bedrijfsprocessen, implementatie van grensverleggende technische bedrijfsapplicaties en beheer van complexe informatiesystemen.

WAAROM KIEZEN VOOR ID SOFTWARE SPECIALISTS?

Wij zijn:

MEER WETEN
OVER ONS EN ONZE WERKWIJZE?

CONTACT OPNEMEN