ONZE SPECIALISMEN.

De experts van iD Software Specialists werken met toewijding en overtuiging en denken met de klant mee. Onze softwareontwikkelaars zijn in staat om bestaande complexe software te optimaliseren en grensverleggende nieuwe software te ontwikkelen.

Platform-onafhankelijke ontwikkeling van software. Ook user interfaces.

Waarom voor elk platform (Windows, Mac, Linux, Android, iOS) een aparte implementatie schrijven als het allemaal in één keer kan? Met behulp van Qt en QML kunnen we al deze platforms bedienen met dezelfde broncode. Bijkomend voordeel is dat de applicatie op elk apparaat op dezelfde manier werkt, terwijl wel rekening wordt gehouden met de specifieke manier van werken op elk apparaat (bijvoorbeeld ’touch’ op een telefoon, muisklikken op een laptop).

Porten van bestaande software naar een andere omgeving.

Is uw applicatie niet (meer) geschikt voor een nieuwe Windows versie? Of wilt u overstappen naar Linux of Mac? Wij kunnen de software ‘porten’ naar (geschikt maken voor) de nieuwe werkomgeving.

(Embedded) Linux.

Heel veel (dagelijkse) apparatuur bevat software. Vaak draait dit in een embedded Linux omgeving waar bijvoorbeeld een touchscreen aan zit gekoppeld om het apparaat te kunnen bedienen. De ontwikkeling van dit soort software is één van onze specialismen.

Finite Element Method (FEM) en meshing.

Met behulp van FEM, ook wel eindige-elementenmethode (EEM) genoemd, kunnen complexe structuren zoals gebouwen en bruggen, maar ook modellen van de ondergrond, worden berekend. Om een dergelijke berekening uit te kunnen voeren moet het model in kleine elementen worden verdeeld, bijvoorbeeld in tetraëders, driehoeken of blokken. Dit proces wordt ‘meshing’ genoemd. Zowel meshing en het koppelen van data aan een gegenereerde mesh als het uitvoeren van de eigenlijke FEM berekening en het weergeven van de berekende resultaten zijn zaken waar we zeer goed in thuis zijn.

Positiebepaling met behulp van GNSS (waaronder GPS) en RTK.

Vrijwel iedereen is wel bekend met GPS (Global Positioning System). Dit is één van de Global Navigation Satellite Systems (GNSS). Andere voorbeelden hiervan zijn het Russische GLONASS, het Europese Galileo en het Chinese Beidou. Met behulp van een (relatief goedkope) ontvanger kan de positie met een nauwkeurigheid van minimaal 1,5 meter worden bepaald. Er is echter ook RTK (Real-Time Kinematics). Hiermee kan de nauwkeurigheid verder verhoogd worden naar 2 cm. Bij iD Software Specialists hebben we de kennis in huis om dit soort toepassingen te maken.

ONS WERK.

Meer projecten

OPDRACHTBASIS & DETACHERING.

Heeft u (tijdelijk) extra capaciteit nodig voor een project dan kunnen de experts van iD Software Specialists ook op detacheringsbasis voor u aan de slag.

Vraag naar de mogelijkheden

GEEN VRAAG IS ONS TE COMPLEX. WAT IS UW SOFTWAREVRAAG?

CONTACT OPNEMEN